Contact

Kom langs of maak een afspraak
Atelier Luz in tijden van Corona

Helaas is onze fysieke winkel gesloten tot  3 maart. Maar niet getreurd, online winkelen kan gelukkig wel! Je pakket wordt snel en met liefde bezorgd door een betrouwbare pakketservice.

click en collect

Vanaf 10 februari is het mogelijk bestellingen op afspraak af te halen.

Reparatie en onderhoud

Ik ben open voor reparatie en onderhoud aan sieraden. Bel of maak een afspraak als je langs wilt komen met je reparatie.

Heb je vragen? 

Bel ons gerust tijdens werktijden. Ook een online private shopping sessie kan geregeld worden. Zo weet je zeker dat het sieraad dat je op het oog hebt, perfect is voor jou.

Afspraak op locatie voor bijzondere sieraden

Heel Nederland wacht met spanning tot deze lockdown eindelijk voorbij is. Maar voor jou is het wachten misschien extra stressvol. Bijvoorbeeld omdat je binnenkort gaat trouwen en nog geen ringen hebt of jouw aanzoek wilt doen op een specifieke datum, inclusief perfecte verlovingsring. Ik kom graag bij je langs voor een afspraak op locatie in Amsterdam. Zo kan ik deze bijzondere sieraden tóch op tijd voor je maken.

Open

donderdag – vrijdag – zaterdag
12:00 – 17:00

Liever een ander tijdstip? Maak dan een afspraak.

Alle bedrijfsgegevens
privacy beleid

Contact

Atelier LUZ
Marike Hauser
+31 6 40252871
info@atelierluz.nl

Czaar Peterstraat 134D
1018PV, Amsterdam

Afspraak 

Het is nu ook mogelijk online een afspraak in te plannen via onderstaande knop.

 

Trouwringen

 Het bespreken van trouwringen doen we het liefst op afspraak. We nemen graag de tijd om jullie wensen door te nemen. Daarom duurt een eerste overleg al gauw een uur. Met een kopje koffie of thee erbij kunnen jullie ringen uit de collectie passen en je eigen ideeën voorleggen. Voor trouwringen rekenen wij het liefst een levertijd van ongeveer 2 maanden. Natuurlijk kunnen we een uitzondering maken, maar met een wat langere levertijd zijn er meer mogelijkheden. En dat is natuurlijk fijn.

 

Dierbaar goud nieuw leven inblazen.

Heb je sieraden met emotionele waarde waar je graag iets nieuws van wilt laten maken. Onze collectie kan als inspiratie dienen, maar je kan ook eigen ideeën aandragen. Neem je oude goud mee, dan kunnen wij kijken of het geschikt is om te verwerken naar een nieuw sieraad. Oud goud verwerken kost tijd. Want het oude goud moet getest worden, daarna gesmolten en dan pas kan ik aan de slag. Daarom rekenen we voor een sieraad van dierbaar goud de gewone prijs van het sieraad min een korting. Die korting is afhankelijk van het gewicht van de ingeleverde sieraden en het eventueel verwijderen van edelstenen . 

 

Diamanten

 Diamanten uit dierbare sieraden kunnen we ook opnieuw in een sieraad verwerken. Diamanten zijn zo duurzaam dat ze in een nieuw jasje weer volop kunnen schitteren. Andere edelstenen zijn soms wel opnieuw te gebruiken, maar soms ook niet. We bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

Afspraak plannen

Stuur een bericht

Vraag?

Heb je een vraag of lukt het niet om online een afspraak te boeken. Stuur ons een bericht en we nemen contact op.

Atelier LUZ