Contact

Kom langs of maak een afspraak

Om mij aan de richtlijnen te houden, werk ik bij voorkeur op afspraak. Zo kan ik er beter voor zorgen dat ik max. 2 klanten tegelijk in de winkel heb.  Ook voor een simpele vraag, reparatie of een sieraad passen kun je gewoon een afspraak inplannen. Kies dan voor de optie: korte afspraak.

Open

donderdag – vrijdag – zaterdag
12:00 – 17:00

Liever een ander tijdstip? Maak dan een afspraak.

Alle bedrijfsgegevens
privacy beleid

Contact

Atelier LUZ
Marike Hauser
+31 6 40252871
info@atelierluz.nl

Czaar Peterstraat 134D
1018PV, Amsterdam

Afspraak 

Het is nu ook mogelijk online een afspraak in te plannen via onderstaande knop.

 

Trouwringen

 Het bespreken van trouwringen doen we het liefst op afspraak. We nemen graag de tijd om jullie wensen door te nemen. Daarom duurt een eerste overleg al gauw een uur. Met een kopje koffie of thee erbij kunnen jullie ringen uit de collectie passen en je eigen ideeën voorleggen. Voor trouwringen rekenen wij het liefst een levertijd van ongeveer 2 maanden. Natuurlijk kunnen we een uitzondering maken, maar met een wat langere levertijd zijn er meer mogelijkheden. En dat is natuurlijk fijn.

 

Dierbaar goud nieuw leven inblazen.

Heb je sieraden met emotionele waarde waar je graag iets nieuws van wilt laten maken. Onze collectie kan als inspiratie dienen, maar je kan ook eigen ideeën aandragen. Neem je oude goud mee, dan kunnen wij kijken of het geschikt is om te verwerken naar een nieuw sieraad. Oud goud verwerken kost tijd. Want het oude goud moet getest worden, daarna gesmolten en dan pas kan ik aan de slag. Daarom rekenen we voor een sieraad van dierbaar goud de gewone prijs van het sieraad min een korting. Die korting is afhankelijk van het gewicht van de ingeleverde sieraden en het eventueel verwijderen van edelstenen . 

 

Diamanten

 Diamanten uit dierbare sieraden kunnen we ook opnieuw in een sieraad verwerken. Diamanten zijn zo duurzaam dat ze in een nieuw jasje weer volop kunnen schitteren. Andere edelstenen zijn soms wel opnieuw te gebruiken, maar soms ook niet. We bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

Afspraak plannen

Stuur een bericht

Vraag?

Heb je een vraag of lukt het niet om online een afspraak te boeken. Stuur ons een bericht en we nemen contact op.

Atelier LUZ