Contact

Welkom in de schatkamer van Atelier LUZ
afspraak maken
Atelier Luz in tijden van Corona

De sieraden voelen en passen, iets vragen, trouwringen bespreken of een uniek sieraad laten maken? Dat kan! Je welkom voor grote en kleine vragen of wensen.

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en tijd. Je kan een afspraak inplannen door hier te klikken of bel als je liever wilt overleggen.

Reparatie en onderhoud

Ik ben open voor reparatie en onderhoud aan sieraden. Kom langs met je reparatie tijdens de openingstijden.

Heb je vragen? 

Bel ons gerust tijdens werktijden. Ik ben bereikbaar dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Open

Om iets moois te kopen, een sieraad te laten repareren, even rond te kijken of een korte vraag te stellen.

donderdag – vrijdag – zaterdag
12:00 – 17:00

Liever een ander tijdstip? Maak dan een afspraak.

Alle bedrijfsgegevens
privacy beleid

Contact

Ik ben bereikbaar dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur
+31 6 40252871

Liever mailen?
Stuur een bericht naar info@atelierluz.nl

Adres
Czaar Peterstraat 134D
1018PV Amsterdam

Afspraak 

Op zoek naar trouwringen, een verlovingsring of andere maatwerk sieraden? Ik neem graag de tijd om al jouw vragen en wensen te bespreken. Maak een afspraak zodat ik alle ruimte voor je heb om een fantastisch ontwerp te maken.

 

Hoe ziet een eerste date eruit?

Of het nu gaat om unieke trouwringen, een schitterende verlovingsring of een ander sieraad op maat. Samen onderzoeken we wat jouw wensen zijn en hoe dit binnen het budget passen. Wil je dat ik een nieuw ontwerp maak? Of ben je verliefd op een sieraad uit de webshop en wil je dat alleen nog een klein beetje naar jouw hand zetten? Samen creëren we het sieraad van je dromen. Tijdens ons gesprek gebruik ik verschillende creatieve manieren om te laten zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

 

 

Geef dierbaar goud en vintage diamanten een nieuw leven.

Misschien heb je sieraden met emotionele waarde of antieke diamanten die je nu niet draagt. Ik maak er graag iets nieuws van dat wél bij jou past. Zet jouw ideeën op papier en bekijk mijn webshop om inspiratie op te doen. Neem altijd het oude goud mee naar de afspraak. Zo kan ik beoordelen of het geschikt is als grondstof voor het sieraad dat jij in gedachte hebt.

Dierbaar goud is niet zomaar klaar voor hergebruik. Eerst testen we de kwaliteit, daarna verwijderen we eventuele edelstenen en pas dan smelten we het goud om. Als dat allemaal gedaan is, begint het echte werk. Daarom rekenen we voor een sieraad van dierbaar goud de gewone prijs van het sieraad min een korting. Die korting is afhankelijk van het gewicht van de ingeleverde sieraden, het goudgehalte en hoeveel tijd het kost om het oude goud te verwerken tot nieuwe grondstof.

 

 

Afspraak plannen

Stuur een bericht

 

Heb je een vraag of lukt het niet om online een afspraak te maken? Vul dit formulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Atelier LUZ