Fairtrade Trouwringen

Let Love Rule
Let Love Rule

Een van mijn favorieten om te maken zijn trouwringen. Ik heb altijd erg veel plezier in het traject dat we samen doorlopen. Hoe maak je jouw ring uniek en persoonlijk en toch ook tijdloos. De weg naar de perfecte ring is altijd een leuke ontdekkingstocht waar
ik graag in bijsta.

Fairtrade trouwringen

In het atelier hebben we een mooie en diverse collectie trouwringen die als inspiratie dient voor het vinden van jullie perfecte ringen. Omdat iedereen vaak eigen wensen en ideeën heeft, is elk setje dat we maken telkens weer uniek. Vooral bij het maken van trouwringen vinden we de de emotionele waarde die in de ringen gaat zitten bijzonder. Door fairtrade goud te gebruiken worden de ringen nog waardevoller. Van het delven van het goud tot het dragen van de ringen is er aandacht, eerlijkheid en liefde in gestopt.

Trouwringen
Handgemaakte trouwringen uit eigen atelier, gemaakt van duurzaam gewonnen goud. Laat je inspireren door onze collectie.

Verlovingsringen

Verlovingsringen die net even anders zijn. Er is keuze uit onze collectie, maar we hebben ook een mooie selectie edelstenen om uit te kiezen. Dan kun je zelf je ring samenstellen.

Diamant; hét symbool van schoonheid en liefde.

Wat zijn diamanten mooi! Bij atelier LUZ houden we van bijzondere diamanten die net even anders zijn en daardoor uniek. Bijvoorbeeld vintage diamanten die een antieke look hebben. Of ice diamanten, ook wel ruwe diamant of grijze diamant genoemd, deze zijn niet helemaal helder waardoor ze een hele bijzondere uitstraling hebben.
Kom onze collectie bekijken en kies zelf je favoriete diamant uit.

KOM LANGS OP AFSPRAAK

Jullie zijn van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van de collectie trouwringen die ik in mijn atelier heb, gaan we samen jullie wensen bespreken. Misschien zit jouw droomring er al tussen, maar het kan ook zijn dat jullie zelf een idee hebben. Ik houd van persoonlijke aandacht en neem ook graag de tijd om samen jullie ringen te ontwerpen die helemaal aansluiten op jullie wensen.

Unieke trouwringen

Wij denken mee en luisteren naar jouw ideeën. Daardoor wordt jouw ring ook echt van jou.